Aktuelt

Vi vet hva norske lokalpolitikere gjør og mener

Rollen som folkevalgt: Meningsfullt, men tidkrevende

Misfornøyde med vedlikehold på vei

I en undersøkelse NorgesBarometeret har gjennomført for YTF, fremkommer det at lokalpolitikerne er svært misfornøyde med eget fylkes prioritering av vedlikehold på vei.

MeToo i kommunestyret

NorgesBarometerets undersøkelse viser at 6 prosent av de kvinnelige kommunestyrerepresentanter har blitt utsatt for upassende seksuelle tilnærminger fra andre politikere. Har vi glemt MeToo?

Folk og politikere vil ha mer kollektivtransport

Fellesforbundet og Norsk Jerbanforbund henviser til tall fra NorgesBarometeret i et innlegg som ønsker mer satsing på kollektivtransporten. Tallene viser at et stort flertall av befolkningen og politikere vil satse mer på kollektivtransport.

Kontrollutvalgsundersøkelsen 2023

NorgesBarometeret gjennomførte tidligere i år en undersøkelse rettet mot kontrolluvalgsmedlemmer i kommunene for NKRF.

Landets lokalpolitikere vil gi lønnsløft for helsearbeidere

Lokalpolitikerne i landets kommunestyrer mener helsearbeidere bør få et særskilt lønnsløft ved årets kommuneoppgjør, skriver FriFagbevegelse.no

Ny mann – ny giv

Marius A. Flaget er ansatt som analysesjef i en nyopprettet stilling.

Folkevalgte ser mørke skyer for primærnæringen

En meningsmåling fra NorgesBarometeret viser at nesten hver fjerde (41%) kommunestyrerepresentant tror vi vil se en reduksjon innen sysselsettingen i primærnæringen i sin kommune i løpet av de neste fire årene.

Satser på medlemsundersøkelser

NorgesBarometeret har hatt mange kunder innenfor organisasjonslivet. I den anledning har vi utviklet en basispakke for medlemsundersøkelser.